10.10.10

Dalatripp

I torsdags var jag i Borlänge med syster och shoppade och igår var jag och Mamma på en riktig roadtrip genom Dalarna. Vi började med att stanna till vid Leksands Knäckebröd, Leksandsbröd, och deras fabriksförsäljning. Vi fick med oss en hel del bröd för att sedan åka vidare till Nusnäs. Vi kikade rätt länge på dalahästar i alla dess färger innan jag bestämde mig för vilken jag ville ha i present, det var en av mina önskningar till min 20års dag. Vi åkte sedan in till Rättvik och fikade på Fricks konditori. På kvällen hade vi fredagsmys med tacos och lite presentutdelning eftersom jag inte är hemma när jag fyller år.
Mina erövringar från Leksands Knäckebröd. Nusnäs. Finaste dalahästen från mamma och pappa, tillsammans med en mycket fin tekanna och halsband som min syster gav mig.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar