17.10.10

w.a.s.p

Jag har de senaste dagarna befunnit mig i en bubbla, med försök att inte tänka på allt för mycket. I torsdags kom Daniel till Hultsfred, och i fredags firade vi min, Saras och lite av Petters födelsedag. Jag och Daniel åt lunch på metropol, jag invigde systemet genom att köpa två flaskor vitt och sedan lagade vi till en lasange. Vi träffades sedan allihopa, jag + Daniel, tjejerna och Petter + Ita, vid bowlingahallen där vi bowlade. Jag vann på min bana, och Daniel hanterade inte förlusten så bra. Vi åt sedan lasange och tårta på Lilla Torget där Sandra och Lina hade gjort massa fint med serpentiner och pynt, och jag fick jättefina tekoppar av tjejerna i samma kollektion som tekannan som jag fick av syster i present (de hade köpt tekannan först men sedan sett att jag fått den av syster på bloggen, så de bytte till koppar istället, hysteriskt.)
Igår tog jag, Daniel och Therese tåget (tågen) till Stockholm. På kvällen såg vi W.A.S.P. på Gamla Tryckeriet i Alvik, vilket var en riktigt grym konsert. Grädde på moset blev att basisten kastade ut ett plektrum som ramlade ner i min bh, vet inte hur stor chans det är att det händer.
Idag har jag kollat på Daniels lag i korpen i innebandy, de vann en match och förlorade den andra. Nu ikväll ska vi på bio, Himlen är oskyldigt blå.
BLACKIE!

1 kommentar :