2.11.10

22158

Jag äter körsbärskarameller, kliar mig trött i ögonen och har alldeles för mycket plugg. Jag är fortfarande skakis efter min nära-döden-upplevelse idag. Jag hade packat väskan med kurslitteraturen och min laptop, placerat den i cykelkorgen och började sakta cykla precis som vanligt. När jag sedan åker ner för den lilla backen från huset till korsningen åker jag som vanligt snabbt, van för att svänga åt vänster i farten. Men idag var det inte som vanligt, utan mitt i svängen, som skyms av nyponbuskar åker en röd bil i all världens fart. Jag känner hela min kropp ge upp, redo att släppa taget om kontrollen och bara kollidera med bilen som hinner väja av precis, en halvmeter ifrån mig. Mitt hjärta var då uppe i halsen och hela min kropp paralyserad. Om det nu var mitt eller bilistens fel är ju oklart, men det är i princip omöjligt att bromsa i min situation. Borde helt enkelt stanna inomhus istället.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar