1.12.10

1tolv

Då var ännu en tenta avklarad, och vi får hålla tummarna på att jag blir godkänd. Återstår bara en till, sedan får jag jullov.
Igår var nog bland de värsta dagarna i mitt liv. Mitt i allt tentapluggs-kaos var det tåg-kaos. Min tanke var att snabbt och effektivt ta mig från Sthlm till Hultsfred igår, men ej så smärtfritt. På centralen välkomnades jag av SL-kontrollanter, som skrev mig en fet check på 1200. Därefter fick jag springa till spår 10 och gå på tåget mot Linköping. Mitt i allt så kastade SJ av mig och andra resenärer i Katrineholm, eftersom tåget valt att åka över Hallsberg för att undvika elfelet mellan Norrköping och Mjölby. Så där satt vi i en timme något, och till sist fick vi en ersättningsbuss. Två timmar försent kom jag till Linköping, där jag sedan gick på kustpilen mot Hultsfred Kalmar. Tåget blev dock sammanlagt 50minuter försenat, och jag fick rulla min väska i en halv meter snö hem till Rönnvägen, där tjejerna väntade eftersom de skulle sova hos mig. Ineffektivt kvällspluggande, hällde ett halvt paket oboypulver över Sara och lite annat smått tokigt försiggick innan jag fick gå till sängs.
Nu är jag lite mer lättad, men har fortfarande sjukt mycket plugg kvar. Min planering ser ut ungefär såhär:
Imorgon- skriva på uppsats, försöka tvätta etc.
Fredag- Åka till Kalmar och skriva uppsats och sedan gå ut på kvällen
Lördag- Hjälpa Sandra och flytta över grejjer till våran lägenhet, kanske åka till Hultsfred.
Nästa vecka- plugg plugg plugg, Ullared på onsdag, Fest på fredag, FLYTTA på Lördag. Fantastiskt hörruni.

Dagens kap- Julkalendern för halva priset, gött!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar