9.12.10

escape plans

Ibland vet man inte vad som gör mest ont. Att livet går upp och ner, eller att tiden står stilla och man väntar på att telefonen ska ringa. Jag och Sandra handlade 7påsar och en micro igår på Ullared, vilket blev ungefär 4,5 papp. Helt okej egentligen. Det var en mysig dag, dock mindre mysig då vi precis utanför Målilla fick vända om och ta en 3mil extra omväg i en spökskog med mörka hus eftersom en lastbil åkt av vägen. Idag packar jag, funderar om jag ska plugga och syr på min dräkt till morgondagens maskerad. Sista festen i Hultsfred. Det klingar ont, men jag känner att det är rätt. Ingen av oss hör hemma här längre, och jag vill starta upp ett helt nytt fläckfritt liv.
Dagens ord; Frustration. Ångest. Rädsla. Grå. och Död.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar