20.12.10

Röd

Efter åtskilliga samtal hit och dit kan jag redan pusta ut, eller? Jag är väldigt besviken på budfirmesystemet just nu, då de varit och knackat på min gamla adress utan att ens kolla upp om jag bor kvar, och nu kan de inte hitta paketet på terminalen. Jag vill ha mina älskade vinylskivor, inget annat kan definitivt ersätta dem. Jag kom annars till Dalarna igår, bara fem minuter sen. Hade tenta i lördags och åkte sedan upp till Linköping med Lina och hennes föräldrar där jag sov över. Vi gick ut på kvällen, kanske lite mindre lyckat, men förfesten var riktigt rolig. Nu är det fyra dagar kvar till julafton, och jag är redan rastlös, Daniel kommer inte hem från Israel förrän på annandagen. Det ser ut som jag får överleva i den röda stugan några dagar till, kanske blir jag igensnöad. Har ni tänkt på hur mycket snö det är? Det väller ju ner konstant.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar