12.1.11

Vampyrism

Senaste dagarna har jag levt som en vampyr, med noll sömn och med en hunger och törst om att bli färdig med uppsatsen. Den skickades in imorse efter mycket svett och tårar, och jag vill nu bara lägga den bakom mig. Jag och Sandra tog bussen bort till IKEA idag och köpte sedan två mattor på Rusta och en duk. Vårt hem blir snyggare för varje dag och jag trivs verkligen. Ikväll var tjejerna och jag, förutom Sofia, på bio. Vi såg Svinalängorna med Rapace, vilket var en oerhört mörk och psykisk film. Den talar om en historia som säkert för många kan ses som självrelaterad, vilket gjorde den extra svår. Jag rekommenderar dock den som en kontrast till alla feelgood-filmer som man oftast ser på bio. Nu ska jag äntligen skämma bort mig själv med en hel natts sömn.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar