12.2.11

Let it heal

Ligger och huttrar under mitt körsbärstäcke efter en kall promenad hem från bion. Jag och Sofia trotsade snöstormen och gav oss iväg till biopalatset och såg "The Green Hornet" i 3D. Den var grym, på det plan att den var rolig och hård på samma gång. Helt klart sevärd film.

Annars så har jag varit på universitetsbiblioteket och pluggat själv idag. Det är faktiskt rätt avkopplande att sitta och koncentrera sig till max på det man ska göra för en gångs skull. Jag är nog en biblioteksmänniska på ett eller annat sätt, jag gillar att vara omkring människor men ändå ha en distans till dom. Något sorts kravlöst leverne.

I högtalarna ljuder SYKET. Typ det bästa svenska på länge, ta en titt på Spotify. Jag hörde dem någon gång innan jul när jag var i Dalarna och har sedan dess har jag tokgillat dom.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar