28.3.11

28.3

Helgen blev riktigt fin. Tog tåget efter skolan i fredags och var framme sent på kvällen i Stockholm. I lördags gick jag och Daniel på stan en stund och sedan åkte vi hem och kollade på semifinal i hockey och på kvällen gick vi på bio på Söder, Hur många lingon finns det i världen. Den var helt okej, inte riktigt som jag väntat mig dock. Igår söndag kollade jag först på Daniels innebandylag när de spelade två matcher, Daniel gjorde 4 mål och var jätteduktig. Sedan på eftermiddagen åkte vi till ett fullsatt Globen för att se AIK möta Färjestad. Daniel antecknade (artiklar som ni kan se på hockeysverige.se) medan jag mest satt och önskade att vi åtminstone kunde hålla varandra i handen. Vi satt på pressläktaren och matchen slutade 2-1 vilket gjorde att AIK åkte ut ur slutspelet. Efter matchen gick vi ner till pressdiket backstage och Daniel gick sedan in i omklädningsrummen som luktade fantastiskt äckligt. Jag stod utanför med alla spelarnas fruar och barn innan jag fick nog och gick ut. Idag åt vi en god pasta till lunch, och såklart missade jag mitt tåg. Mitt kära x2000, med ungefär en sekund. Sjukt irriterande. Köpte sedan en ny biljett och väntade i solen med en kaffe och min kära pojkvän. När jag kom fram till Linköping hade vi businessmeeting med ett band, som jag kom väldigt försent till och efter det tog jag och Sandra 3timmars-kustpilen hem till Kalmar. Hoppas på en vecka med mindre strul. Grattis till Syster som fyller år idag och Pappa som fyllde igår föresten. AIK:s intro med den ypperligt genomfula borgen. Matchen som var rätt seg. Daniel och jag på T-C.
En grym vaniljlatte i solen, med de obligatoriska solbrillorna får avsluta.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar