3.4.11

Söndagsanalys

Igår lördag var jag bort till Esplanaden för att äta hemgjord pizza med Sofia, Sara och Petter. Efter måltiden satte vi igång att pussla på ett 1000-bitars pussel. Någonstans fann jag mig själv väldigt flitig och satt och sorterade ut alla pusselbitar efter färg och fick till några kombinationer. Ett bra lördagsnöje helt enkelt, och efter det gick vi ner till stan och tog en öl/drink/vin vad vi nu var sugna på och satt och snackade på Krögers uteservering. Jag tycker alla restauranger borde ha en sån uteplats, helt underbart att sitta under tak med värme och en filt.
Veckans +
Min Daniel tog körkort! Krögers uteservering. Sandra restaurang & nöje. Pussla. Rochas (Marco Zanini) nya S/S kollektion med dalmålningar;
Hur vacker är inte denna? Hade jag haft pengar hade jag inte tvekat en sekund. Något som jag kanske kan ha råd med är en scarf, de kostar ca 2000kr och finns i tre olika tryck. Finns här
Veckans -
Skolarbete
Gråmulet väder
Trötthet
Saknar familjen

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar