23.6.11

Beneath the endless sky

Dagen före Midsommar och regnet verkar inte ge upp det minsta. Jag har granskat spelschemat till Peace and Love idag, och det blev inte så tillfredsställande må jag säga. Eftersom jag ska jobba på VIP-området med varierade tider så betyder det att jag inte kan se vissa akter. Såklart är det så att dessa akter är 30 Seconds to Mars, The Strokes, Kristian Anttila, Mando Diao och Moto Boy. Det svider rätt så mycket. Dock finns det många guldkorn som jag hinner se. Paolo Nutini, Patrick Wolf, Bob Dylan, Hardcore Superstar, Underoath m.fl. kommer garanterat att ses. Ingen alkohol och inget väder kommer att trotsa mig.
Imorgon kommer alltså Daniel hit för att fira Midsommar med mig och familjen. Det kommer riktigt mysigt. Det blir en kamp att få Daniel glad bland alla mygg och byfolk dock, han är verkligen en särpräglad stockholmare uti fingerspetsarna. Men jag ska nog fixa det. Åtminstone försöka.

1 kommentar :

  1. Fast alltså, det bästa med allt nästa vecka (förutom det uppenbara som Mando Diao och Ziggy Marley, som trots det bara kommer på andra och tredje plats) är att jag kommer få se Transformers premiären :D!

    SvaraRadera