15.6.11

Onsdagsdejt

Dagens lunch som blev en riktigt god sallad och en skymt av Madde på andra sidan bordet. Trots hemskt regn så tog jag mig, inte helt problemfritt, till Borlänge idag. Tanken var att ta bussen, men när jag väl stod i busskuren och väntade så åkte bussen bara förbi mig i sjuhundra utan att stanna. Fick såklart panik och började springa ifatt den i regnet då en tant stannade till och erbjöd mig skjuts. Hon körde ikapp bussen och hejdade den så jag hann gå på. Tack snälla tant, och en riktigt stor ris till Dalatrafik.
I Borlänge träffade jag sedan Madde, vi har inte setts sen i vintras, så det var riktigt kul. Vi åt lunch, sallad på kompis mat&prat, och sedan strövade vi runt i affärer och tog en kaffe på väg till bussen. Dagens inköp blev en foundation och två linnen, ett bas och ett mönstrat. Ikväll har jag och syster lagat pannkakor till middag, som skulle kunna räckt åt ett helt kompani. Sedan blev det en fin promenad till älven.
Dagens bästa; Inne på Kahls Kaffehandel för att köpa latte:

Madde: Jag vill ha en kaffe latte att ta med Butiksbiträde: Javisst, vill du ha någon smak på den? Madde: Ja, helst kaffesmak!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar