22.8.11

K-town

Så, nu är jag helt installerad i Kalmar och i min säng som jag saknat lite över sommaren. Jag åkte bil ner hit i lördags med Mamma och Syster. Sara ska alltså studera på Linnéuniversitetet i Växjö och kommer bo i Kalmar tillsammans med Lukas som också kommer att plugga, just nu bor de dock hos mig och Sandra tills de får tag i en egen lägenhet (så snart som möjligt förhoppningsvis). Vad gör man inte för sin syster? Det är mycket mysigt i alla fall, fast Mamma åkte hem i morse. Skolan börjar inte förrän nästa vecka så är rätt lugnt, dock har jag tenta nästa fredag så blir inte något såsande från min sida.
Tre fantastiskt (relativt nya) bra låtar som alla borde hört:
  • Peter, Björn & John ; Second Chance
  • Foster The People; Pumped Up Kicks
  • Firefox AK; Color The Trees
  • Inga kommentarer :

    Skicka en kommentar