24.10.11

Om sanningen ska fram:

Nej, jag vill inte knyta dina skor. Däremot har jag en sak att berätta för er alla (som inte redan vet). Anledningen till varför jag håller i ett tyskt lexikon är för att jag kommer att flytta till Tyskland i Januari. Det var inte alls planerat ifrån min sida, utan blev helt på impuls. Jag ska vara utbytesstudent och gå på Popakademie i Mannheim och kommer troligtvis att göra praktik i två månader i Berlin. Det kommer bli ruskigt kul och jag längtar som få. Känns verkligen toppen, även om jag inte kan mer än tio ord på tyska och kommer sakna vissa människor otroligt mycket. Som tur är har jag både Josefine från klassen som också ska dit, min kusin som antagligen ska flytta till Berlin igen och tyska studenter som kan stötta mig.

2 kommentarer :

  1. istället för 'ligga med mig då'. knyta mina skor är ju hiskeligt mycket trevligare

    SvaraRadera