23.12.11

Lite om Tyskland

Som jag redan berättat så kommer jag i mitten av januari att åka ner till Tyskland för att vara utbytesstudent. Skolan, Popakademie, ligger i Mannheim i södra Tyskland. Terminen kommer att bestå av en introduktion, 2 månaders praktik och sedan ett projektarbete tillsammans med de andra studenterna. Jag har nu äntligen fått min praktikplats, och det blev på ett indiebolag i just Mannheim, vilket betyder att jag inte ska åka upp och bo i Berlin. Jag ser det på både gott och ont, mest gott faktiskt. Jag kommer förhoppningsvis ha tid att resa runt lite i Tyskland, och planen är att åka över till franska gränsen som inte ligger allt för långt bort. Kan inte riktigt beskriva hur lycklig jag är just nu, det kommer verkligen bli ett minne för livet och är precis vad jag behöver just nu i mitt liv.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar