14.12.11

STHLM

Jag lämnade Kalmar innan sex på tisdagsmorgonen för en tripp (en sista intervjuresa) till Stockholm (bidrar med två suddiga bilder). Sprang hela vägen till stationen och höll i princip att dö när jag kom fram och satte mig på tåget och hyperventilerade. Väl framme i huvudstaden mötte jag och Lukas sedan upp Sandra och lunchade på Kungshallen innan vi gick vidare ner mot Stureplan för en intervju. Efteråt strosade vi runt på stan, främst inne på Urban såklart. Åkte sedan ut till Kusin där jag käkade middag med hennes grannar i lägenhetshuset (de lagar mat ihop några dagar i veckan). Kollade sedan på tv, pratade och drack te innan det var dags för lite välförtjänt sömn.

Idag hade jag och Lukas två intervjuer till, och båda gick fint. Hängde lite i Gamla Stan medan vi väntade mellan de två. Tog därefter bussen mot Kalmar vid fyra och jag var hemma vid Manilla 22.00 prick. Helt enkelt två fullspäckade dagar. Jag blir annars kvar i Kalmar tills tisdag morgon då jag äntligen åker upp till Dalarna. Ska bli så underbart mysigt att få vara hemma, även om det bara är i en vecka. OCH skönt att denna intervjuturné är över (lycka).

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar