16.1.12

Montag

Första skoldagen idag. Det var riktig kul faktiskt, kändes nästan som att man gick i lågstadiet när vi satt och hade tyska lektion och lärde oss att räkna. Sedan var det rundtur runt skolan som är väldigt modern på utsidan och industriell på insidan. De har en väldigt ljus och härlig cafeteria där vi åt lunch (pasta + efterrätt) för ynka 3 euro. Har annars betalt hyran och hämtat ut nycklarna till mitt rum. Jag älskar utsikten men rummet är rätt stort, några få möbler och är i stort behov av inredning. Mina fingrar kliar efter att få snygga till det, men är ju såklart jobbigt med tanke på att jag har tonvis med inredning som står i lådor hemma i Dalarna.

Imorgon är jag och Jossan lediga, så vi ska ta en tur på stan och sedan ska vi åka till Ikea så jag kan köpa det nödvändigaste, såsom täcke och kudde. Kostar 1000kr nere på stan, känns inte riktigt värt. Ikväll har vi annars lagat potatisgratäng med fisk till och ett glas billigt vitt vin. Livet är fint.

PS. Hultsfreds bokningar idag är fantastiska. The Cure, James Blake, M83 och The Kooks. Allt i min smak!

3 kommentarer :

  1. Vi ska SÅ till Hultan i år! :D

    SvaraRadera
  2. åh, mysigt! :D vill också till Hultan ;) haha <3

    SvaraRadera
  3. Lätt att vi ska på hultan allesammans!

    SvaraRadera