8.2.12

Helvetisk afton

Igår tog jag tåget till Heidelberg, helt inkompetent gällande hur det funkar här i Tyskland, köpte jag en biljett i en automat och oroade mig hela resan att det skulle vara något fel på den, vilket det inte var. Klev av i ett iskallt Heidelberg och väntade på en buss som jag kollat upp att jag skulle ta i 40min. Jag frös ihjäl och den kom inte. Så jag tog en i motsatt riktning och bytte till spårvagn istället. Väl framme på spelstället Häll träffade jag min fina Sandy. Vi var båda pepp på middag och började traska mot stan. Vi pratade som galningar efter att ha varit ifrån varandra så länge att vi inte fattade att vi gick i en timme... Vi hittade en restaurang där vi slog oss ner och beställde lite rödtjut och vegetarisk lasagne. På bilderna kan ni se lite smakprov hur det såg ut. Eftersom Sandra fyller år idag (Grattis!) så gav jag henne ett paket såklart. Parfymen "Black" av Kenneth Cole som luktar fantastiskt och en handkräm med mango. Efter middagen beställde vi en taxi som hämtade upp oss, och här kommer det roliga...
Sandra hoppar in i taxin och säger:
"Hello, we're going to Häll!"
Chauffören säger tveksamt "Häll?"
Sandra: "Häll yeah!"
Tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Spelningen var mycket bra och publiken var oerhört dansanta och högljudda. Jag hjälpte sedan Sandra att sälja merch innan vi packade ihop och jag blev avsläppt vid stationen halv ett. Tog ett tåg hem vid ett och traskade hem i den bitande kylan med dubbla halsdukar och kom i säng vid två. Kallt, men ack så värt. Mycket fin kväll! Vin och presenter!
Söta Sandra
Godaste lasagnen.

1 kommentar :

  1. Rawr..för att vara lite dryg "Vi hittade en restaurang där vi slog oss ner och beställde inte rödtjut" ska det inte vara Lite rödtjut? :PP
    <3<3

    SvaraRadera