26.3.12

Summering

Jag har haft en mycket fin helg. I fredags tog jag det lugnt med några glas vin hemma och i lördags kom Josefine äntligen tillbaka till Mannheim. Jag mötte upp henne på stationen för att sedan laga middag tillsammans och dricka några glas innan vi gick till cocktail-baren Stars och drack fantastiskt goda drinkar. Varje drink är namngiven efter en stjärna och jag drack Heath Ledger och Cate Blanchett. Christopher mötte också upp oss där och tog en öl med oss innan jag och Josefine gick vidare till Soho och dansade. Därefter hamnade jag på Rhodos tillsammans med ett trevligt killgäng. Gick hem vid 7 på morgonen, längesen jag var uppe så länge faktiskt. Annars skiner solen här och jag ska precis bort till Jossan på pannkaksfrukost innan vi ska gå ner på stan.


Heath Ledger.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar