28.8.12

Le epic weekend

I torsdags satte jag mig på tåget mot Stockholm och peppade bort tristessen genom att måla läpparna röda och ta ett alldeles för gult kort på tågtoan. Väl framme mötte Lina upp mig och vi käkade sallad och drack öl medan vi kollade på dokumentärer om rymden på Kunskapskanalen.


FREDAG


På fredag mötte jag, Lina och Sandra upp Ita för att luncha i Svedmyra. Vi åt sushi tills vi sprack och pratade om allt och inget.


Sedan drack jag och Lina lite öl innan vi drog oss in till Eriksdalsbadet där Popaganda gick av stapeln. Först såg vi Little Dragon röja loss i eftermiddagssolen.Sedan gick vi till ölområdet och lyssnade på Frida Hyvönen, men det började till allas stora fasa regna och våra bordsgrannar passade på att använda bordet som regnskydd. Lite lagomt bohemiskt sådär. (Jag hakade dock på idén och satt under vårt bord en stund, crazy).


Sen köade vi i cirkus en halvtimme för att få bra platser på herr Wolf. Fantastiskt var det att äntligen se denna man som hade en aning udda utstyrsel kvällen till ära. Som tur var tog han av peruken sen och sprang bland annat långt ut i publikhavet.


Nästintill obeskrivligt bra samtidigt som jag stod och hoppades på att han inte skulle gå av scenen... någonsin. Helst hade jag velat höra Bitten, men tyvärr inte denna gång.


Sedan strosade vi och åt lite men fick i princip kasta i oss maten då vi såg hur galna publiken var på Major Lazer. Vi team;ade upp med dem och hoppade runt som om det var vår sista kväll i livet. Grymt kul spelning! Därefter blev det ölområdet igen där vi lyssnade på Thåström (scenen ser ut som sauron's öga på bilden men ändå).


Mötte upp min gamla roomie Jonna och tjötade innan vi sedan drog in till Debaser Medis och dansa.

LÖRDAG


På lördagen vaknade vi upp aningen möra och tog oss kraft till att åka in till festivalen och se Icona Pop. Därefter åkte vi hem en stund för att sedan återvända och se Urban Cone (bilden). Älskar dem verkligen, om ni har chans att se dem, gört!


Finaste Damien Rice gick sedan på scenen och jag och Lina satte oss på en kulle vid sidan av scenen och njöt av solen och hans magiska musik!


Jag drack kaffe och Lina åt mina ballerina jag fick och allt var så perfekt som det någonsin kunde vara.


Mer öl. (ööööööööööööööööööööööööl).


Snygga Lina!


En av poolerna; och jag undvek faktiskt att ramla i trots att jag kände mig manad till det medan jag nynnade på "Jump in the pool".


Lördagens höjdpunkt var Friendly Fires, och åh vilken fin timme de bjöd på! Jag stod längst fram och sjöng med i varje låt och dreglade sådär lagomt mycket på sångaren Ed som har moves från månen. Han kan inte vara annat än en utomjording med tanke på hur mycket energi han hade på scenen (och höfter för den delen).Sista konserten på festivalen var Teddybears som bjöd på ALLT. Japp, jag menar allt. Ljusshow, rökkanoner, eld, konfetti, backdrop-skärmar och till och med roliga skämt. Riktigt värdig avslutning på en intressant festival!


Konfettiregn.


Vi tog sedan tunnelbannan in till stan och mina ögon föll på Hemköpsreklamen som var uppsatt överallt var jag än kollade. Ja tack till den mannen säger jag bara!


Lagom flummiga tjejer väntar på tuben.

Vi tog oss till slut till Harry B James där jag drack x antal liter öl, skrek till klassiska rocklåtar och dreglade på en hårdrockstrummis som spelade covers. Sedan tappade jag rösten i en halvtimme och hängde på Max i över en timme utan att äta något bara för att snacka med folk tills Lina krossade skärmen på sin iPhone och jag tappade en knapp på min jacka.

SÖNDAGSliten tjej vaknar en söndag och tänker - ja en bild på mig själv är ju väldigt smickrande att ta vid denna tidpunkt. Hoppade FYI in i duschen sen.


Vid två åkte vi på fika hos sötaste Sara och Emil i Skarpnäck. De bjöd på allt möjligt gott såsom kaffe, glass, chokladbollar och hemgjord saft.


Sara var söt i sin randiga polo.


Och Anna ville inte vara med på bild men det fick hon visst lov att vara ändå ;)

På kvällen kollade jag på tysk film utan undertext och drack juice - mycket mysigt och faktiskt välbehövligt.

MÅNDAG

Och idag åkte jag alltså hem. Innan bussen gick lunchade jag dock med Lina och Sandra på Sandy's och jag saknar dem alla redan. Vi ses snart igen!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar