19.9.12

Medan den mörkröda solen sjönk

Nu är jag äntligen hemma i min egna säng och höstkylan är mer på-trängande än någonsin. Innan mitt tåg gick idag åkte jag och Sofia in till stan och lunchade på den vegetariska restaurangen Andrum. Ni ser vår halvätna mat ovan, Sofia tog i alla fall en veganburgare som var supergod och jag panini med basilika och fetaost. Sedan gick vi runt på Nordstan och suckade över våran bristande ekonomi innan vi skiljdes åt i regnet. Mitt tåg skulle vara framme vid tio i Borlänge, men nej det blev såklart inte så. Istället fick jag spendera en extra timme på Katrineholms station plus åka taxi från Västerås till Borlänge. Halv tolv var jag framme ungefär. Mos!

Dagens mest spelade låtar:
Mando Diao – En sångarsaga
Kasabian – Fire
Patrick Wolf – Overture

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar