26.10.12

Lunch med Julia

Idag var det sista dagen på unga-till-jobb kursen för mig då jag "flyttar" ner till Göteborg på måndag. Eftersom jag tog 7bussen upp till Leksand (och vi börjar 9) så fördrev jag och Andreas tiden med att dricka kaffe på gymnasiet som jag inte satt min fot på sen systers student. Det var lite kul att se hur allt såg likadant ut men ändå inte antar jag.


Efter en fika och ett möte på entreprenörsskolan var vi sedan klara med dagen, så jag gick sedan och mötte upp Julia på Siljan för att luncha. Vi har ju inte setts på evigheter så det var mysigt. Jag tog kräftsoppa (den var gudomlig trots att jag tycker att det var lite för stora/långa bitar av grönsaker i den). Julia tog crêpes och vi pratade om allt som är okej att prata om bland folk haha.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar