30.4.13

Lycklig!

Jag är så fruktansvärt lycklig nu. Efter allt jag har gått igenom det senaste året, alla klumpar jag har haft i magen så har jag äntligen tagit mig igenom det! Jag skrev upp kalkyleringstentan i höstas och fick den godkänd och nu har jag lämnat in mitt sista arbete som var till den tyska skolan. Alla mina klumpar i magen är nu borta, tack vare att jag varit stark. Har haft två jobb senaste halvåret som har tagit upp all min tid, vilket resulterat i att jag skjutit upp saker. Nu är jag fri, och kan äntligen söka ett jobb med gott samvete. Om lite mer än en vecka flyttar jag och världens bästa kille in i en egen lägenhet i centrala Göteborg. Helt fantastiskt allt kan vara, trots att jag är fattig som en kyrkråtta.


På en restaurang i PARIS

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar