6.5.13

Weekend


1.Hummus på Reggev i Skanstull / 2.Gusen 3. Jonas på konserten/ 4. Bruce. Helt magiskt bra!

Helgen blev snabb men mycket fin. När jag och Jonas tagit oss upp till sthlm efter en lång bussresa slappade vi på soffan i hans mormors lägenhet och åt chips. På lördagen var vi en sväng till Urban Outfitters innan vi mötte Gusen och Pontus vid Slussen och drog och käkade hummus. Sedan drack vi några öl på Söder innan vi drog till Friends Arena. Stört mycket folk och väldigt drygt att stå i 4 timmar. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag fick se en av världens bästa musiker. Nu längtar jag tills han kommer tillbaka!

Efter konserten tog jag mig till Lina i Hallonbergen där vi drack vin och snackade till sent på småtimmarna. Jag var så där lagom mör när jag kom hem till Jonas efter 5. Kokade visst tortellini och stack mig på en nål så jag blödde ner halva golvet. Igår hann vi inte mycket mer än att äta asiatiskt på centralen innan vi tog mardrömsbussen hem. Swebus hade satt in en extrabuss som varken hade eluttag, wi-fi eller fungerande toalett. 7 timmar på den bussen var inte så kul som ni kan förstå.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar