7.9.13

Dalarna

Idag har jag och mamma & pappa haft en riktigt fin dag med en tur längs Dala-socknarna. Först bar det av till Rättvik där vi köpte varsin glass och gick ut på långbryggan. Det är ett måste varje sommar och det var ju tur att jag fick göra det nu i alla fall! Sedan åkte vi till Insjön och handlade plus kollade runt lite på olika outlets. Köpte en svindyr vattenflaska som jag ska ha när jag tränar, den var i alla fall rosa så den kompenserar ju estetiskt sett priset åtminstone. På kvällen har vi annars grillat, ätit marängtårta med mango och lemoncurd-grädde och kollat på Jakten. Lite småtrist att åka vidare till Borlänge imorgon, men får hålla tummarna att jag kan åka hem innan jul igen. Förresten så går skolan fint, gillar min klass och det känns grymt bra.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar