29.9.13

Down By The Water

Jag sitter och suktar efter en avokado men får nöja mig med att ta en kopp te. Helgen har varit rätt fin, det var trevligt på Henriksberg och igår var jag, Jonas och Sofia på stan ett tag. Jag köpte nytt shampoo och balsam (Loreal Everstrong utan sulfater), hoppas på det ska duga någorlunda ett tag framöver. Jonas köpte snygga Nudie-jeans och Sofia ett par vinterskor. Sen gick jag och Jonas och åt på Himalaya! Så fruktansvärt gott. Jag tog currygryta med spenat och färskost och jonas lamm.

Idag har jag pluggat och  sedan varit och tränat Body balance med Sofia, det är ungefär som yoga. Rogivande och behövligt när man pluggar till tenta.

Supergott vin jag köpte i fredags! Precis så frisk som en Riesling egentligen bara smakar på en restaurang i sydvästra Tyskland.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar