2.1.14

Nyårsafton

Jag har haft en helt underbar och mysig mini-weekend i Stockholm! På nyårsafton åkte jag och Jonas till Sandra där hon bjöd på paj med glass och finskt te. Vi satt och pratade i över två timmar innan vi fick lov att bege oss till affären för att handla ingredienser till kvällens förrätt.

Lite senare åkte vi till Skarpnäck där Sara, Emil och Sofia väntade (Sara och Emil har ju bostadsrätt där nu). Vi lagade trerätters, först kantarellsoppa med löjromsticks och sedan laxpasta med spenat och gorgonzola till varmrätt. Till dessert åt vi Sara och Sofias hemmagjorda rabarberglass med pajsmetsbitar i och till det drack vi kaffe med en skvätt whiskey! Så himla gott. Soppan var verkligen i toppklass!

Efter middagen spelade vi spel, drack drinkar och sedan vid tolvslaget gick vi ut till ett grönområde och kollade på fyrverkerierna och skålade med cava. Var fyrverkerier i alla väderstreck på himlen, så helt perfekt! Dock smetades mitt läppstift ut när jag gav Jonas en nyårskyss och blev därefter retad av samtliga i sällskapet....


In på småtimmarna dansade vi fult och kollade på roliga klipp. Vid 6 kom jag och jonas hem, men trots det gick det fint att åka bussen hem idag.


Den goda soppan med "stick" gjord på rostat tunnbröd, rödlök, krasse, färskost och löjrom.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar