19.1.14

Visning

Idag ska vi på visning igen, ännu en studentlägenhet, men denna gången från boplats. Den ligger utanför stan och jag vet inte riktigt vad jag förväntar mig. För mig är det viktigaste att man trivs, både i lägenheten och i området. Håller tummarna för att vi kommer gilla båda! Jonas vann bowlingen i fredags, trots att han är vänsterhänt. Sedan gick vi till Glenn och tog en öl och sen vidare till Yaki-Da där det var "Fake Gold" (fest i anknytning till P3 Guld Galan). Det var roligt, såg en del kändisar valsa runt och bra hiphop performance.

Igår var vi på Wolf of Wall Street som var väldigt bra! Dock är 3 timmar rätt långt för en sån typ av film. Men faktiskt en av de bättre biografiska filmer jag sett på länge bortsett från alla knark-scener som blev rätt ointressanta och överflödiga.En väldigt suddig bild på Sofia, Ola och Jonas från bowlingen i fredags. Min iPhone är absolut vedervärdig, hoppas att min framtida kommer vara något bättre.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar