13.1.14

Vuxenpoäng

Precis druckit en smoothie Jonas gjort med blendern vi köpte förra veckan och kollar på Paradise Hotel. Det har utan tvekan varit måndag idag p.g.a. ett antal anledningar: varit i skolan, sov 3 timmar när jag kom hem igen, vaknar vid halv åtta och inser att vi inte handlat någon mat?! Måndagspanik...
Men listig som jag är synade jag frysen och hittade fisk till mig och kyckling till Jonas och drog ihop en tzatisiki plus egen klyftpotatis! Supergott och rätt kul när man egentligen inte har nåt hemma. Vuxenpoäng till mig tack.

Förresten så ska vi på lägenhetsvisning imorrn om jag inte sagt det? Är en studentlägenhet i Backa så får se hur det ser ut, men lutar mot ett ja-svar :)
Imorgon är det 2 år sedan jag flyttade till Tyskland. Här ser ni en bild på mitt något för stora studentrum. Mysigt ändå! Bästa var ju utsikten samt 80-sängen med typ en 65x65 kudde...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar