16.3.14

Girls night

Nu sitter jag och Sofia på tåget hem till Göteborg! Längtar faktiskt hem riktigt mycket. Igår var det i alla fall förfest hemma hos Sandra (vi firade hennes födelsedag i efterskott). Vi drack våra egna Rosa Pantern, supergoda blev dom! Dock kändes det väl lite cheesy med 8 tjejer som dricker rosa drinkar, äter frukt och lyssnar på Backstreet Boys? Jag gillade det i alla fall trots stereotypen. Sen drog vi in till stan för att leta upp en lämplig nattklubb. Vi kom in så sent att vi missade ena gästlistan på ett ställe, men kunde komma in på ett annat runt ett. Det blev ett ställe som heter Kristall. Inte direkt något ställe jag skulle gå till annars med tanke på musiken och att det var så hög volym att man inte ens kunde prata. I vilket fall som helst så var det trevligt att fuldansa med finaste tjejerna, och jag tror ärligt talat att jag aldrig hört så många dåliga raggningsrepliker som igår!

Idag har jag, Sandra kikat på film och varit allmänt döda. Sedan åkte vi in till stan och fikade med Sofia, Sara och Lina. Mysigt! Jag åt en kräftsallad och vi pratade om viktiga och mer oviktiga saker, precis som det ska vara.


Våra fina drinkar och uppätna frukter.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar