30.3.14

Min helg

En liten sammanfattning av min helg. Igår gjorde vi inte så mycket mer än att ta det lugnt och Jonas pluggade lite. Sen gick vi och handlade och bjöd över Sofia på middag. Vi gjorde en paj med kräftor och broccoli och till det hade vi baguette och sallad. (Drack alkoholfri flädercider, så gott!).

Vår fina dukning. Vi hann precis äta upp innan det var Earth Hour då vi släckte alla lampor.

Sedan kikade vi på Kejsarens Nya Stil och Bernard & Bianca. Medan vi kollade åt vi mango & passionssorbét och citronsorbét. Mys!

Söndag

Jag och Jonas tog en promenad genom Johanneberg och förbi Näckrosdammen. Det var supersoligt och en perfekt dag för en promenad. Sedan satte vi oss uppe på trappan vid Konstmuseét och blickade ut över Avenyn och Poseidon.

Jag invigde mina solbrillor för i år.

Sen mötte vi upp Sofia nere vid Kungsport. Hon hade på sina nya vita Nike som visst lyser i mörker.

Därefter gick vi till YoghurtBar, som öppnat ny butik vid Kungsgatan.

Så här blev min skapelse. Choklad/Vattemelon/Mango glass och sen lite frukt och choklad. Nam nam. Vi satte oss och åt på en bänk vid Domkyrkan och traskade sedan bort mot Brunnsparken där vi skiljdes åt. Mycket glass denna helg, not good. Men sånt e livet antar jag!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar