8.3.14

Tröstätning deluxe


Jahopp, fel låt vann. Vilken skräll, eller? Hade förväntat mig på att bli besviken så var väl ingen större chock. Dock kan jag unna mig att tröstäta världens godaste glass! Hur kan jag ha missat Lejonet & Björnen innan? De är visst väldigt stora här i Göteborg och har ett eget glasshak på stan. Jag har i alla fall testat "Italiensk choklad" och "Pannacotta". Den första smakar verkligen som en chokladtryffel med apelsinsmak. GODASTE chokladglassen jag ätit. Oftast brukar chokladglass smaka rätt vattnigt/isigt men inte denna. Den andra, Pannacotta, smakar just som den heter. Som en vanilj pannacotta och lite lik cookie dough i smaken (exklusive kakdegs-bitarna). Burkarna är i samma prisklass som Ben & Jerry's om någon undrar.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar