18.5.14

Helgen


Lite bilder från den fantastiska helgen! I fredags hämtade jag upp Sara på centralen, hennes tåg var försenat över 2 timmar så jag satt och väntade i över 2,5h henne. När hon väl kom åkte vi hem direkt och sov. Sen på lördagen vaknade vi och käkade grötfrukost innan vi åkte till Slottsskogen och hämtade ut hennes nummerlapp. Efter det gick vi till Enoteca Maglia vid Mariaplan och käkade lyxig lunch. Det blev Canneoli med sparris och parmesan. Därefter var det en kamp om att ta sig tillbaka till startområdet pga folkmassan, men vi hann i tid och sen lämnade jag av henne. Jag kikade sen på Varvet med Linda, Robert och hans kompis på Lindholmen. Superväder verkligen! Vinkade till Sara som presterade sjukt bra! Som ni ser sprang hon precis över 2 timmar. Imponerande!

Efter loppet chillade vi hemma hos mig med vin, pizza och Sex and the City. Idag söndag var jag och Sara och käkade glass på YoghurtBar innan hon åkte hem till sthlm igen. Därefter har jag hängt med Rebecca och fikat på Fröken Olssons.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar