3.5.14

Vintagemässa

Idag när jag och Rebecca hämtat upp hennes kompis Emma åkte vi till Allégården (Haga) för att gå på Göteborgs Vintagemässa.Där fanns det hundratals fina klänningar. Jag ville ha allihop! Men trots det orkade jag inte testa några så blev tyvärr ingen. Priserna låg på 350 och uppåt.Underkläder någon? Älskar persikofärgen på dessa.


Rebecca kikar i en gammal koffert efter förkläden. Hon kom dock ut från mässan med en bok om mode av Christian Dior.


Ett bord med fina saker.


Mitt enda "fynd" blev ett par örhängen föreställande rosor (nya men vintageinspirerade). Fina tycker jag!

Efter mässan strosade vi ner till Linné/Järntorget och åt en sen lunch på Saluhall Briggen. Jag tog självfallet Nystekt strömming med potatismos och lingon. En riktig klassiker! (Och sååå gott)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar