27.6.14

En dag med mamma och pappa

Igår kom jag ner till Göteborg efter att ha bilat ner med Mamma och Pappa. Det gick rätt smidigt att åka ner, så skönt att bara sitta i bilen och slölyssna på P3 och kolla ut genom fönstret. På kvällen åt vi i alla fall middag på Ölrepubliken tillsammans med Jonas, så gott! Tror att alla blev mätta och belåtna.

---
Idag så åkte Jonas upp till Dalarna, så jag har umgåtts med Mamma och Pappa själv. Först gick vi en sväng på Nordstan och sen åkte vi bort till Magasinsgatan och vandrade sedan upp till Haga.


Där satte vi oss på Husaren och käkade "lunch". Jag och Mamma delade på en macka med räkröra och sen åt vi så klart en Hagabulle.
Nom nom! Dock blev vi så mätta så vi sparade halva bullen och tog med den i doggybag. Sedan spanade vi i lite butiker i Haga innan vi gick upp för oändligt många trappor för att komma till Skansen Kronan.


Där kikade vi på den otroligt fina utsikten!


Älskade Göteborg. Trist att man inte kunde se vattnet dock.


Skansen Kronan.


Mamma & Pappa.

---

Efter att ha insupit utsikten gick vi sedan ner till Linné och bort till Järntorget där vi tog spårvagnen bort till Saltholmen.


Vi köpte självklart glass. Jag åt årets första Twister.


Kollade på fina båtar och önskade att jag också hade en.


Sen klättrade vi upp för klipporna för att kika på havet.


Pappa uppe på klipporna.Havet!

Precis när vi klättrat ner började det ösregna. Tur nog hann vi precis med vagnen tillbaka in till stan. Vi åkte upp till Linné och käkade middag på Cicero. Mamma och Pappa åt pizza och jag en laxpasta. Därefter gick vi upp till Slottskogen och kollade på sälar, pingviner och konstiga gäss som förföljde oss.

Sedan åkte jag och lämnade av Mapo vid hotellet och spenderade kvällen själv på soffan, helt mörbultad efter att ha gått över 20 000 steg, med Million Dollar Listing New York.

2 kommentarer :