30.6.14

Fangirl - bilder på mitt gamla rum.

Jag älskar mitt gamla rum uppe i Dalarna. Jag blir så harmonisk där inne och älskar att titta ut på trädkronorna som rör sig i vinden och stirra upp på kvistarna från panelen i taket. Jag har i alla fall genom åren samlat på mig massa affischer och annat som jag satt upp på väggarna. Ett tag när jag var 16 hade jag en hel vägg full av tidningsurklipp från Kerrang, Rock Sound och NME (engelska musiktidningar). Det var fint för stunden men nu är det lite mer avskalat.


En av väggarna. Affischer från Peace and Love, Varanteatern, Augustibuller och en Kristian Anttila-spelning. Gamla biljetter från Marilyn Manson och Håkan Hellström, tidningsurklipp på Jared Leto och en Kristian-tavla.Autograf och gammal set-list från hans spelning på Bolanche i Borlänge 2008.


Gamla biljetter.


Andra väggen: Good Charlotte-tavla och" Knark är bajs"-tröja. På den är det autografer från metalbandet McQueen och "indiebandet" Last Days of April.


Gammal biljett och plektrum från Good Charlottes spelning på Annexet 2007.


Affisch och biljett från Kent och Thåströms spelning på Slottskogsvallen 2008.


Tavla med autografer från medlemmarna i My Chemical Romance.  De fick jag på en signering på Bengans på Drottninggatan under deras Black Parade-turné. Minns att jag kramade Frank och var i total extas.

---
Detta hänger uppe just nu, men har ännu mer... inte så oväntat. Kan nog titulera mig som en fangirl trots allt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar