22.7.14

Dalarna part 2

Söndagen började med att jag solade på baksidan med Sara och Tone. På bilden ser ni alltså baksidan av mina föräldrars hus. Jag kan ju inte påstå att jag fick någon färg av solen, kanske någon ny fräken. De andra två fick dock mer.

---
Senare på kvällen efter maten tog jag vår gamla kärringhonda som mormor tidigare haft och cyklade upp till grannbyn Rälta. Det var väldigt längesedan jag cyklade, så det var verkligen befriande att känna vinden i ansiktet. I Rälta bor i alla fall Annas föräldrar och hon var där över helgen. När jag kom fram satte vi oss på hennes altan och åt glass och drack kaffe.Utsikt över Dalälven från Annas gård.


Efter fikat gick vi en promenad ner till Ångbåtsbryggan.


Där har Anna en egen planka med sitt namn på, i liknande stuk som på Långbryggan i Rättvik. Även bandet Miike Snow har en planka där, tvivlar dock på att de har varit där och kikat på den med egna ögon.


På vägen tillbaka möttes vi av ett stort hav av lila-rosa rallarrosor. Det såg nästan ut som att ängen var i lågor. Väldigt vackert och får avsluta min uppdatering om min söndag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar