27.7.14

Weekend

Då var man nere i Göteborg igen. Jag kom i torsdags och sen dess har jag hängt med ett gäng fina flickor. I fredags satt jag i Vasaparken med Rebecca och Jonas efter de slutat jobbet. Men det började dock ösregna så det blev inte en så lång stund.

Igår kom Sandra till stan och vi kikade lite på Nordstan innan vi gick och åt lunch på Hälsosushi. Det var riktigt skönt att de hade fixat en liten uteservering så vi kunde sitta ute i värmen. Sedan åkte vi hem till mig och lagade pizza, lyssnade på musik och sen kom Linda över. Vi spelade TP och drack rosé och sedan åkte vi in till stan och gick en sväng på Bee Bar innan det var dags att sova. Idag har jag slingat Sandras hår och sen har jag bara chillat.


Sushi! Nom nom.


Min fina Sandra.


Sandra igen i väntan på vagn inne i stan på kvällen.


Linda var flörtig och rolig som alltid. Fin helg och nu blir det 3 veckor med bara jobb!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar