13.9.14

Björns Bar

Igår var jag, Jonas, Per och Kalle på Lissan och åkte karuseller. Per och Kalle körde på hårt och åkte så mycket de bara orkade medan jag och Jonas åkte tre stycken (lagom mycket med tanke på att jag hade huvudvärk). Efter Liseberg åkte vi bort till Vasastan där vi gick till Björns Bar (Viktoriagatan) och åt sen middag. Först delade vi på en chark/ostbricka och till varmrätt blev det svamprisotto. Därefter blev det en crème brûlée till efterrätt. Till middagen drack vi en god flaska rött vin från Crozes-Hermitage (Frankrike).


"Lite Gott" bricka (den stora varianten). Bakom vinflaskan: ett berg av Gran Serrano och Chorizo Magno.Närbild på ostbrickan (som jag kunde äta): Färskost med örter, brie, parmesan och bröd. Rena himmelriket!


Min varmrätt (som egentligen är en stor mellanrätt): Svamprisotto med endiver och rostat bovete. 4/5 i betyg av mig.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar