5.10.14

Fika med Sandy

Nu i eftermiddags mötte jag upp Sandra lite spontant inne i stan eftersom hon var här på en lägenhetsvisning. Medan jag väntade på henne hann jag handla lite inne på Nordstan där jag köpte lite väl mycket sminkgrejer fastän det bara var tänkt att köpa en ögonbrynspenna.

När vi sen möttes upp så gick vi till Fröken Olssons, mitt favoritställe skulle jag nog kunna påstå. Gillar att nästan allt är ekologiskt där.


Cappuccino (fick i högt glas vilket är lite fail) och en blåbärsmuffin.


Sandra åt chevrésallad och skrapade en trisslott. Tyvärr vann hon inget, men vi hade trevligt ändå!

---
Gone Girl får förresten 3,5 av 5 i betyg. Den var välgjord och skådespeleriet var trovärdigt, men tyvärr blev jag inte tillräckligt golvad av storyn och kände inte så stor connection till karaktärerna. Trots det är den helt klart sevärd.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar