16.11.14

En lördag mitt i november

Igår pluggade jag hela dagen och sen var jag på kalas hemma hos Sofia. Vi åt smörgåstårta (nom nom) och sen spelade vi Adventure Time Monopol! Det gick dock inte så bra för mig och Stavros som var i samma lag som mig. Vi blev bankrutt först medan Sandra och Jonas vann.


--

Efter kalaset drog vi oss sedan till stan medan Sofia gick till kojs. Vi hamnade i alla fall på Liebling vid Kungsportsplatsen.


Där delade jag, Jonas och Sandra på en ost-och charkbricka som nattamat. Supergott! Jag är osäker vad som var på charkbrickan eftersom jag inte äter kött, men det var i alla fall inlagda gurkor och supergoda oliver i mitten. På ostbrickan var det knäckebröd bestående av olika typer av frön, brie-ost, lagrad getost, blåmögelost, en annan hård ost, kittost och fikonmarmelad. Bredvid var ett mörkt och mustigt bröd.


Sedan drack vi rätt speciella drinkar innan jag och Jonas åkte hem och de andra fortsatte vidare. Min drink hette "Parlamentalt Kaos" och var som en stark Mojito serverad i en mjölkanna. Jonas drink bakom var "Cinnamon Tale" som var en blandning av kanel, whisky och äpple.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar