8.12.14

Another Weekend

Här kommer en kort sammanfattning av helgen som varit. I fredags hade jag skola och efter det mötte jag upp en del av klassen för att spela boule på den nyöppnade boulebaren i Rosenlund. Snacka om hipsterställe? Jag gillade inredningen och känslan där inne då de blandade cement med färgglada detaljer. Ölutbudet var dock sämre men tror säkert att deras mat är väldigt god. Vi spelade i alla fall i 90 minuter och jag var i lag med Malin och vi mötte mot Sofia och Alexandra. Vi vann båda gångerna vilket så klart var kul.

Efter boulespelandet gick vi bort till Järntorget och åt middag på Bombay. Jag tog så klart palak panéer, vad annars? Sedan sprang jag hem till Sandra och kikade på idolfinalen och drack vin.


Pernilla, Julius, Åsa och Linda spelade mot varann. Annars bilder på banan, min lagkamrat Malin och restaurangdelen.

LördagI lördags var jag bjuden på bakkväll hos Lina och Joszef. Vi testade fyra olika glöggar och bakade, eller rättare sagt jag och Lina bakade medan de andra kollade på. Vi gjorde goda men aningen fula lussekatter och sen fixade jag en perfekt knäcksmet (så gott, önskar att jag hade gjort mer). Efter baket drog vi bort till Järntorget där vi hängde på Brygghuset in på småtimmarna.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar