22.2.15

Mina Oscarsvinnare

Ikväll (inatt) går Oscarsgalan av stapeln. Oturligt nog så kan jag inte vara uppe och se spektaklet inatt så tänkte dela med mig av vilka jag hoppas kommer vinna! Väljer avsiktligen att inte yttra mig i alla kategorier då jag inte sett alla filmer.

Best picture: Boyhood

Actor - in a leading role: Eddie Redmayne (The Theory of Everything) 

Actor - in a supporting role: Ethan Hawke (Boyhood)

Actress - in a supporting role: Patricia Arquette (Boyhood)

Animated feature fim: Big Hero 6

Cinematography: The Grand Budapest Hotel

Directing: Richard Linklater (Boyhood)

Documentary feature: Finding Vivan Maier

Makeup and styling: Foxcatcher

Writing - adapted screenplay: The Imitation Game

Writing - original screenplay: Birdman


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar