19.2.15

Sista tentan.. ever?!

Idag gjorde jag min allra sista tenta på utbildning och antagligen i livet. Känns både skönt och lite upprörande då jag alltid kommer på något i efterhand som en borde skrivit istället. Annars så är det gött. De senaste veckorna har varit kaos i mitt liv så kändes som en vinst att ändå gå dit och skriva den! Detta firades med finlunch och vin på Röda Sten med delar av klassen.Röda Sten på utsidan. Just nu hade de en utställning med Carlos Motta.


Vi satt i nästintill 4 timmar och tjötade och drack vin tills vi bara var 4 pers kvar i sällskapet.


Så mysigt där inne förresten!

-
Efter denna långlunch mötte jag sedan upp Jonas vid Drottningtorget och drog bort till Bergakungen där det väntades bio!

Vi såg Trevligt Folk och den var så jäkla bra! Jag grät typ halva filmen för att den var så hemsk och fin på samma gång. Dock väldigt lite Filip & Fredrik för att filmen skulle heta det? Antar att det bara var en inkörsport för att sälja biljetter tyvärr. Men älskade verkligen filmen och hela rörelsen som pågår i vårt lilla Borlänge.

Efter bion gick vi in på Danilo, restaurangen som är på bion för att äta middag.


Drack mineralvatten med citrussmak, inte så festligt kanske men.


Jag åt en sallad med grillad lax och massvis med goda grönsaker! Kändes fräscht och var supergott (självklart LCHF också). Jonas tog en sallad med lufttorkad skinka och buffelmozarella. Nom nom.

Imorgon är min sista jobbdag på Högskolan Väst och på måndag börjar praktiken! (scary!)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar