1.3.15

Another Fabulous Weekend

En liten sammanfattning av helgen som gått.

I fredags efter praktiken mötte jag upp Jonas vid Vågmästareplatsen och tog en runda inne på Kville Saluhall, och fick med oss denna påse hem.Tre hekto av tre sorters ostar. Opastöriserad Brie, Comté och en grönmögel jag inte minns namnet på.


Dukade upp dem ihop med supergoda oliver från Saluhallen och vanliga körsbärstomater. Köpte förresten brickan med godisar på för 20kr på rean på Lagerhaus!

Ost och vin - alltid en vinnande kombo.

Lördag

Mötte upp Sandra på stan för att shoppa. Köpte bl.a. nytt läppstift från MAC, hudvårdsbös, en klänning och en bolero.Sedan gick vi till O'Learys för att se tjejernas 3-mil. Sandra var glad.Åt en caesarsallad med räkor, dock fick jag pilla ut krutongerna förstås.


Hade väldigt gult nagellack som jag älskar. Från märket Catrice Cosmetics som jag köpte när jag bodde i Tyskland.

På kvällen mötte jag upp ett helt gäng med fina människor för att käka middag på bästa Nonna. (Bästa italienska i stada'?)


Åt förrätt denna gång: en hederlig caprese. Den mozarellan var helt gudomligt krämig, utan tvekan den bästa jag någonsin ätit!
Åh vill ha det igen...blev sedan en torskrygg till varmrätt.Efter maten gick jag, Lina, Jonas och Jozsef in på temabaren "Steampunk Bar" medan resten av sällskapet vandrade bort till Andra långgatan. Rätt kul där inne må jag säga, har velat gå dit ett bra tag nu så var kul att det äntligen blev av.


Drack en otroligt god och spännande drink vid namn "Another Vicious Farmer". Den bestod av massa frukter och var toppad med melonskum, hur gott?! Såg väldigt roligt ut också medan jag drack eftersom den bubblade och rykte och hade sig.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar