22.3.15

Sunday


En hel värld av saker i papper inne på Ikea. Hade gärna köpt allt!

Helgen har varit oväntat lugn och fin. Igår (lördag) så chillade jag och Jonas bara hemma och kollade bland annat på Interstellar - så bra! Påminde mig mycket om Mr. Nobody. Sedan idag var vi till IKEA och köpte lite bra saker till den nya lägenheten. Bland annat gardiner, lakan, en lite skärbräda och ett strykbord. Vi köpte även världens största ram (70x100cm) som skulle vara till min plansch från Röhsska. Den var inte alls lätt att ta med sig på bussen hem kan jag säga! Lyckades i alla fall handla på Coop innan vi drog hem. Nu väntar en kortare arbetsvecka eftersom jag ska jobba med examensarbete tors-fre då jag åker upp till Dalarna! Ska bli riktigt kul att få komma upp. Innan det ska jag även hinna med vernissage och gå på Thåström med Tim.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar