26.3.15

Thåström @ GBG Film Studios

Igår var en fin kväll. I synnherhet för att jag såg bästa Joakim Thåström. Spelningen var på Gothenburg Film Studios som håller hus i en gammal industrilokal bortanför Lindholmen på Hisingen. Way out West brukar ha klubbspelningar där varje år, men jag har aldrig förmått mig att dra dit då. Snacka om urbant hippigt när man gick in genom entrén som var en garageport... I alla fall stor lokal och rätt bra ljud trots en aning bullrigt. Thåström hade mer energi än vanligt tycker jag och hoppade till och med runt på scenen i sin vita kostym. Kände att jag saknat honom! Han har en sån jäkla nerv och känsla så man blir helt tagen. Bästa låten var helt klart "Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce" (inte så konstigt eftersom det är en av mina favoriter överlag).

Bästa bilden jag lyckades få till på denna eminenta man.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar