25.5.15

Bord 27

Ikväll firade jag och Jonas vår 2.5 årsdag på Bord 27 som ligger i Haga/Vasa. Ett relativt nytt ställe som vi hört skulle vara bra.Vi satt oss ner och ögnade igenom deras pappersmenyer med konceptet 100 sek för förrätt och 200 för varmrätt. Vi fick sedan in supergott bröd med vispat smör, alltid välkommet på restaurang.


Jag valde tre förrätter även kallade "Tugg" (3 för 250). Först ut var bakad lättrökt purjolök med jordärtskockschips och färskost. Helt fantastiskt gott faktiskt! Hade precis allt som ska finnas på en tallrik: beska, salt, sötma, krämighet och krisp.


Därefter åt jag en räk-och krabbtaco med koriander, citronsaft och en liten tortilla till. Efter den var jag i princip sprängmätt, så ett tips är att inte köra 3 Tugg ifall ni inte är galet hungriga.


Den sista rätten var Moules Mariniere med "potatistrassel" ovanpå. Musslorna var stora och goda men skyn var bäst! Superdupergott.

Härlig stämning och inredning. Superbra mat och schyssta priser! Dog av mätthet dock. Förstår varför det är så populärt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar