30.5.15

Sista lördagen i maj

Ikväll har jag, Jonas och Tim varit och käkat på stan och gått på bio. Ett perfekt lördagsbestyr skulle jag säga!


Vi åt på Amanda Boman som ligger på sidan av Stora Saluhallen. Där hade de sin logotyp på både taklampor och speglar.En fin meny med bra priser tycker jag! Det var svårt att välja vad jag ville ha.


Drack ett glas fin Riesling, Spätlese.


Jonas tog lamm med svamprisotto som var upplagt väldigt fint. Tim åt en toast med västkuströra som jag tyvärr inte fick någon bra bild på.


Jag valde till slut en vegetarisk hamburgare gjord på kikärtor och sojabönor, rikigt fin! Till den var en stor bit chevré som passade perfekt ihop. På sidan av var ett par superkrispiga potatisklyftor.

Nom nom! Tack pappa för restaurangpengar! Efter maten gick vi förbi Espresso House och tog en kopp kaffe och sedan slog vi oss ner i biosalongen och tittade på "While We're Young" som var väldigt fin. Gillade den mycket.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar