2.6.15

Paket från Bangerhead

Tänkte visa lite vad jag fick hem från Bangerhead idag. Köpte en ny uppsättning med shampoo och balsam från Kérastase, serien Resistance, som jag testat på i några månader nu. I början kände jag inte så mycket skillnad men sedan tog det fart. Mitt hår är mycket tjockare nu än innan. Just denna serien bygger upp håret från grunden, dock är det inte så mycket återfuktning i den. Jag använder även en hårmask (Nutri-Thermique) och ett värmeskydd (Ciment Thermique). Det må vara dyrt, men helt klart värt det.

I övrigt beställde jag en sponge (beauty blender) från Bangerheads egna märke som jag tänkte testa. Den har en lite rolig form skulle man kunna säga (påminner om något helt annat). Den är i alla fall mycket hårdare och en aning mindre än den från Real Techniques som jag annars använder, får se om den är en hit helt enkelt. Till sist en väska för sminkborstar som är superbra och kostade knappt ingenting!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar